Material för samarbeten – Blöjfri.se

På den här sidan kan du ladda ner material i form av färdiga intervjuer och bilder/omslagsbilder till våra böcker. Detta material kan du använda i samband med din publicering av Blöjfri.se-relaterad produkt. Vi ber vänligast att du kontaktar oss innan publicering samt att källhänvisning sker till www.blojfri.se.

Böcker från Blöjfri.se

Potträning på 3 dagar

Eine slutar med blöja

Pottkalendern från Blöjfri.se

Artiklar om potträning

Om du vill ge dina läsare värdefull information om potträning så har vi skapat ett inspirationsrum här nedan. I artiklarna berör vi flera olika områden inom potträning. Om du känner att innehållet i någon artikel är intressant, så ber vi dig att kontakta oss för att diskutera och bestämma hur vi tillsammans bäst hjälper dina läsare.

Potträningsguiden från Blöjfri.se
Stor guide om potträning. Bra startpunkt för de som vill veta mer om potträning. I guiden täcker vi in alla frågor eller funderingar en läsare kan tänkas ha.

Frågor & svar om Potträning på 3 dagar
Svar på vanliga frågor om metoden i boken Potträning på 3 dagar.

Därför bör du ta initiativet till potträningen (och inte vänta ut ditt barn)
Många föräldrar vill vänta med potträningen tills deras barn själv tar initiativet. Det är en god tanke, men ofta kommer inget eget initiativ från barnet.

Så vänder du situationen när barnet vägrar pottan
I den här artikeln går vi igenom 3 vanliga orsaker till vad det kan bero på. Vi ger även konkreta tips på vad föräldern kan göra för vända situationen.

Varför trosor och kalsonger försvårar potträningen
“Vi började potträna, men efter 5-6 par blöta trosor på bara en timme lade vi ned det hela…”. Många som börjar potträna upplever just detta, att barnet inte verkar bry sig. Men det finns en anledning – som är muskelminnet. Denna artikel förklarar vad det är och varför det är så viktigt att tänka på i början av potträningen.

Tidslinjen i potträning – inlärningsstegen som bygger på varandra
Att hjälpa sitt barn bli blöjfri kan stundtals kännas som en enda röra. I denna artikeln förklarar vi de olika stegen som barnet går igenom, så att föräldern därmed lättare kan förstå vad det är som händer.

Potträningsmyt: “Ju längre man väntar, desto mer redo blir barnet”
I den här artikeln slår vi hål på en av de största myterna om potträning.

Kontakt

Behöver du något annat? Kanske du vill skriva en längre artikel, eller har en specifik fråga?

Kontakta oss direkt – så hittar vi en bra lösning ihop 🙂

sofia@blojfri.se

michael@blojfri.se