Vi som har skrivit boken Potträning på 3 Dagar är två helt vanliga föräldrar, precis som du.

Vi började potträningen med vår dotter Stella på samma sätt som så många andra; genom att låta henne sitta på pottan vid bestämda tillfällen under dagen för att se om något kom.

Visst kom det kiss i pottan ibland, men i övrigt märkte vi inga andra framsteg som indikerade att hon hade förstått vad pottan var till för eller varför vi satte henne där. Hon verkade mest förvirrad och förstod inte alls vad hon förväntades göra.

Dessutom kändes det här sättet bara fel i magen tyckte vi. Just då kunde vi inte sätta fingret på varför men vi skulle snart göra flera viktiga insikter och upptäckter som vi berättar mer om i boken.

Men det viktiga just nu är att det som fick allt att lossna var att vi hörde talas om ett tillvägagångssätt från goda vänner i Italien. Under en middag berättade de hur de hade pottränat sin då 2-åriga dotter på mycket kort tid; hon hade gått från att vara helt blöjberoende till pålitligt torr på mindre än två veckor!

Vi blev såklart väldigt nyfikna och frågade hur de hade gått tillväga. De berättade hur de hade gjort och vi skrev ned några punkter på ett papper som vi tog med oss hem.

Vi kände oss inspirerade av deras berättelse men framförallt kändes det lockande att kunna följa en plan istället för att bara chansa oss fram till vad som skulle fungera. Nu skulle vi fixa det här.

Sagt och gjort, vi började med att göra en hel del research eftersom många frågor fortfarande var obesvarade, och kort därefter var vi igång.

Efter bara två dagar hade Stella förstått vad det hela gick ut på, lärt sig känna igen sina signaler, kontrollera sin kropp och kunde själv gå till pottan och göra det hon skulle. Självklart var hon inte helt olycksfri efter det, men både vi och Stella hade fått en otroligt bra grund att stå på och blöjorna var borta. Vi kunde inte vara lyckligare.

Och resten gick faktiskt som en dans. Stella var då ungefär 18 månader gammal.

Sedan dess har alla vi mött frågat hur vi gjorde.

Många har velat att vi ska skriva ned våra tips och råd till dem inför potträningen av deras egna barn. Det var så idén till den här boken kom till.

Vi insåg att det som saknas idag är en konkret genomförandeplan som föräldrar kan följa för att hjälpa sina barn att bli blöjfria.

Det vi dessutom upptäcke var att det finns en STOR mängd myter och felaktig information kring potträning som cirkulerar hejvilt idag.

Det var den här kombinationen som gjorde att vi kände att vi hade ett uppdrag att utföra. Så vi bestämde oss för att skriva en bok för att kunna sprida det här vidare.

Det som från början var några snabbt nedskrivna punkter på ett papper har vi nu utvecklat till en komplett metod för att hjälpa föräldrar och barn med potträningen.

I den här boken ger vi dig alltså möjligheten att följa en beprövad och framgångsrik metod (numera genomförd av över 25 371 nöjda föräldrar och barn) som är tydligt beskriven från start till mål. Ett helhetskoncept för att hjälpa ditt barn att slippa blöjorna en gång för alla.

Boken är dels baserad på våra egna erfarenheter, men också på mängder av research från forskning, artiklar och böcker till att prata med föräldrar, förskolepersonal och forskare. Det ligger ett stort arbete bakom den här boken och vi är mycket nöjda med resultatet. Det tror vi att du också kommer att bli.

Det samlade intrycket från de föräldrar som hittills läst boken och provat metoden är att den ger dig precis det som många saknar – en tydlig guide som steg-för-steg hjälper ditt barn att förstå vad pottan är till för och hur den skall användas. Att boken och metoden på ett enkelt och pedagogiskt sätt bygger de kunskaper som krävs för att bli blöjfri, från grunden.

Och det är precis detta som gör att man kan potträna på så kort tid.

Kort och gott – detta är snäll och smart potträning som fungerar.

”Tack för boken, den var super! Min son blev blöjfri efter 5e dagen och ingen nattblöja! Helt fantastiskt att kunna gå ut och en liten säger “mamma kissa”! /Claudia Jimenez med son 2 år 4 månader

Boken Potträning på 3 dagar

Börja potträna redan idag!

Köp e-boken här

Klicka här för att ladda ned boken

Till priset av 2 blöjpaket – 250 kr, får du e-boken levererad till din e-post omedelbart och kan komma igång direkt.

Skulle du inte vara helt nöjd efter att du har genomfört metoden så får du pengarna tillbaka. Maila oss så returnerar vi köpet direkt utan krångel.

All lycka till!
Sofia, Michael & Stella

Ps. Har du frågor eller funderingar som du inte fått svar på?
Läs mer på den här sidan

Eller skicka oss ett mail till hej@blojfri.se så hjälper vi dig!

[index]
[index]