Boken om Eine stöttar ditt barn under potträningen
Barnbok om potträning
 Att bli blöjfri är en stor milstolpe i ditt barns liv, något som kan vara både omtumlande, roligt och lite läskigt på samma gång.
De flesta barnböcker på ämnet potträning fokuserar på skoj och bus kring pottan, ofta på ett ganska så opedagogiskt sätt. 

"Eine slutar med blöja" är framtagen av experter inom potträning och pedagogik i syfte att lära ut något, på ett sätt som barn förstår och tycker om.
  •  Involverar ditt barn i en dialog om kroppen, pottan och vad Eine gör.
  •  Eine blir ditt barns "pottvän" - en pedagogisk förebild som inspirerar till att göra likadant
  •  Används på förskolor för att stötta nyligen blöjfria barn
 Så säger en förälder:
 
"För oss lossnade det på riktigt när jag köpte boken om Eine - bra att kunna referera till någon annan som kissar i pottan etc. 🙂" - Emelie
Boken hjälper dig som förälder att:
  •  Prata om kroppen och pottan på ett pedagogiskt sätt
  •  Ge ditt barn en viktig förebild att relatera till och härma
  •  Prata om att bajsa på pottan och att vara blöjfri på förskolan.
 Så säger en förälder:
 
”Bästa hjälpmedlet för att öka förståelsen för potträningsprocessen, vi läser den flera gånger om dagen. Väl investerade pengar!” – Zandra
 *Just nu* 
Gratis bonus på köpet!
När du idag köper e-boken "Eine slutar med blöja", ingår bonusen ”Blöjfri på förskolan” utan kostnad. 
Blöjfri på förskolan är ett kompendium om hur du involverar förskolan i er potträning på bästa sätt. 

Detta ingår:
  •  Bästa tipsen för hur du får förskolan att stötta er potträning
  •  Verktygen för att bemöta pedagogerna på rätt sätt
  •  Praktiska tips för att stötta ditt barn
  •  Ditt barns rättigheter enligt läroplanen
Erbjudande:
Till en kostnad mindre än 1 blöjpaket får du två viktiga hjälpmedel i er potträning.
 Eine slutar med blöja, ebok (värde 129 kr)
 Blöjfri på förskolan
(värde 100 kr)
Pris för båda: 
99 kr 229 kr
30 dagars full returrätt!
Vi som har tagit fram boken om Eine
Linnéa Almgren
Linnéa är socionom och socialpedagog med vidareutbildning i psykoterapi. När Linnéa pottränade tillsammans med sin son Sander, inspirerades hon att skriva ett barnboksmanus utifrån metoden Potträning på 3 dagar. Linnéa har tidigare skrivit och bearbetat manus för film och tv, samt utvecklat pedagogiska material och metodstöd genom sitt arbete som socionom.
Sofia & Michael Bergenstjerna
Sofia och Michael Bergenstjerna driver sajten Blöjfri.se, och har under 5 års tid stöttat och coachat tusentals familjer i att bli blöjfria. De är författare till boken Potträning på 3 dagar som sålts i över 15 000 exemplar.  
 Så säger en förälder:
 
”Vi hade provat alla kreativa tips och köpt en mängd olika pottor, men så köpte vi boken Eine slutar med blöja. Han älskar den! I synnerhet sidan där det står i vilken ordning allt ska göras och så vill han att vi tar upp boken när det ska kissas och göra likadant. Istället för kiss har han börjat säga Eine nu 🙂”
Ur innehållet:
Boken innehåller över 30 sidor och är indelad i tre fina kapitel om Eine.
Kapitel 1
Kapitel 1 fokuserar på att introducera pottan och förklara hur den används. Eine upptäcker vad som händer i kroppen när han känner sig kissnödig och lär sig vad han ska göra då – ta sig till pottan.
Kapitel 2
Kapitel 2 är en scen från Eines första vecka som blöjfri. Allt är fortfarande nytt och det gäller ofta att vara snabb när behovet uppstår. Då är det skönt att ha tillgång till pottan. Eine lär sig att han kan klara av sina behov var han än befinner sig.
Kapitel 3
Kapitel 3 handlar om när Eine kommer till förskolan utan blöja. Eine känner igen känslan i kroppen när han blir kissnödig och lär sig att han måste avbryta leken och skynda sig till toaletten.
 Så säger en förälder:
 
"Eine-boken har varit en väldigt bra påminnelse när vi haft lite olyckor. Om vi inte läst den på ett tag så hjälper det att läsa den igen. Tycker den är riktigt bra!" - Emelie 
Vanliga frågor
För vilken åldersgrupp är boken skapad?
Boken passar utmärkt för barn från 18 månader ända upp till 4 år, eftersom man kan anpassa språket utifrån barnets ålder. Bilderna är lika relevanta oavsett ålder på barnet som läser.
Hur fungerar e-boken?
Boken är en pdf-fil som du laddar ned genom att klicka på en länk i ett mail du får av oss. Sen sparar du filen på din mobil, läsplatta eller dator precis som ett vanligt dokument. När du vill läsa boken klickar du på filen och börjar bläddra, precis som i en vanlig bok fast digitalt.
Kan jag ladda ned boken till flera enheter?
Ja det kan du, bara klicka på länken i mailet vi skickat dig från den enhet du vill använda boken på, så öppnas den direkt.
Vad gör jag om jag inte är nöjd med mitt köp?
Om du inte är nöjd och vill häva ditt köp så skickar du oss ett mejl till hej@blojfri.se så returnerar vi dina pengar  - Köpet är alltså helt riskfritt för dig :)
 Så säger en förälder:
 
"Min 2-åring älskar den!" - Fanny